Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

International Cat Show Januari 22, 2008

Filed under: Galeri Kucing — jareyj @ 8:00 pm

catshowposter-new.jpg

Thursday – 24/01/2008
– Feline Agility Training Session
– Breed Presentation
– Cat’s Adoption Drive

Friday – 25/01/2008
– Feline Agility Competition
– Breed Presentation
– cat’s Adoption Drive
– Grooming Demonstration

Saturday – 26/01/2008
10:30am – 6:30pm : Cat’s Judging & Competition

Sunday – 27/01/2008
10:30am – 6:30pm : Cat’s Judging & Competition

Bayaran masuk adalah PERCUMA buat semua peminat (24 dan 25 Januari 2008)
Manakala untuk 26 & 27 Januari 2008 adalah seperti berikut :
Dewasa : RM3
Kanak-Kanak : RM1
Pelajar Sekolah Berunifom : PERCUMA
OKU & Warga Emas : PERCUMA

Errr… Nak pegi…. tak… pegi…. tak… pegi…. tak… pegi….. tak… pegiiiiiii….. iskh!! tidak pergi, kena kerja la cuti tak dapat!!

 

6 Responses to “International Cat Show”

  1. isteri Says:

    pagi tadi i pergi mid valley ikut suami jumpa kawan2 dia. tapi malangnya, kawan2 dia tak muncul2.sian tul dia..then i bawa dia ke pameran kucing. terubat jugak hati dia..this is the first time i see cat show.great. got some info about cat from the judger. by the way, there are some other boots open next to the cat exhibition like maxis, casa impian, sodoku competition, water filter etc.
    so funny, tengok kebnykkan kucing gemuk2. yang duduk disangkar asyik tido aje.. penonton tak dapat nak sentuh kucing kecuali the owner izinkan. itu pun kena spray2 tangan dan tak boleh sentuh muka kucing. lecehlah kucing2 cantik ni…

  2. jareyj Says:

    oo ye ke..bestnya…jeleslah i…i ni tak dpt cutilah..klu tak sure pegi punya….ade ambik gambar tak? klu i pegi i mesti ambk gambar nak buat blog kan…leh kongsi dgn sape2 yg tak dpt pegi gak…eeeee….benci i tauuu…

  3. Pria Arjuna Says:

    Hi Jarey.. I pun suka kucing jgk! Bila nak letak gambar kucing u terbaru tu??

    p/s : u ni cute la jarey..suka tengok you😉 err.. jgn bagitau hubby u ye!!

  4. chaser Says:

    beznya ble tgk cat show.. huhu.. di sabah bila lagi nak buat?

  5. jareyj Says:

    e2lah pasal…bila lah nak buat kat sabah…asyik2 kat kl je. kuching pun ada cat show…tak palah….coming son kot.

  6. Thanks for finally writing about >International Cat Show | Jarey Cat Lovers <Loved it!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s