Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

CJ7 Februari 11, 2008

Filed under: Hiburan — jareyj @ 5:00 pm

 Anda nak tau malam Chinese New Year saya dan hubby buat apa?? Heh! heh!..

cj7-movie-poster.jpg

Tengok wayang laa..

CJ7, movie terbaru dari sentuhan favourite actor my hubby, Stephen Chow. Hmmm.. overall, CJ7 merupakan cerita komedi yang memang menarik dan unik, terselit isu kemanusiaan yang membawa penonton mengeluarkan air mata selepas puas ketawa terbahak-bahak. Namun, penutup jalan cerita dipenghujungnya sedikit mengecewakan, kerana sedikit tergantung cerita yang pada mulanya semakin lama semakin menarik. Walaubagaimanapun, 4 bintang untuk CJ7, tidak rugi menonton!!

 

12 Responses to “CJ7”

  1. isteri Says:

    huhu..minggu sudah sy baru lepas tngok filem cuci..ingat nak tengok jugak cj7 ni.. tapi tak cukup budgetlah..biasanya, kalo dating nengok wayang, sure sya makan luar. tu yang kena pikir dulu sebelum menonton. mungkin sy tunggu download jelah..takpun hasil2 tangan cetak rompak..hehe.. i ni,kalo cite luar, berkira betul nak kuar duit nengok kat wayang..apa2pun i suport filem melayu..

  2. jareyj Says:

    Oooo ye ke….he..he..he.. klu i nak nengok filem,tengok juga siapa2 pelakonnyanya n jenis story…lgpun klu filem melayu, raya tahun ni sure punya main kat tv. tp klu filem2 laur mcm ni mungkin 4,5 tahun baru main kat tv…he..he..he..tak pe, apa2 pun kena sokong filem melayu…

  3. shana Says:

    eh,samalah..saya pun p tengok cj7 that night!kiutnyaaa tu alien kan?im guessing all the ladies in the cinema that night auwwing the cute creature including me!ehehe

    btw mau tanya ,mana mau dpt tu certificate yang u give ur husband tu?the greatest husband ?i want to get one for my dad for his bday bah..thanks😀

  4. jareyj Says:

    Oooo e2 cert tak dpt d mana2. buat sendiri je…but the paper u can get frm the bookstore. there so many choice n colour. but mine is frm paper yg utk print gambar punya, so print sendiri. but cert yg i bg utk my husband tu, i ask my friend to do, takut kedapatan kat rumah….kebetulan my friend tu designer juga…

  5. shana Says:

    is it possible if to ask ur friend to do for me?i dont mind paying him/her ?please advice!the cert kan touching betul!suitable for my dad!pls?*imitate puss in the boots looks*

  6. esharkj Says:

    What?? Oh B suruh designer yg buat tu cert ka?? rupanyaaaaa .. Naahhh! kan kedapatan sudah.. since when you got designer friend nih??

  7. jareyj Says:

    yesss dear…actually memang nak buat sendiri tp kebtlan shif minggu tu tak sesuai. pasal tu suruh org buat..dearkan tau selalunya semua present org buat mesti ada gimmik…baru ada trillllll…

  8. Pria Arjuna Says:

    I dah skodeng blog ur husband,😉 WOWWW!!!! no wonder u sayang sangat kat dia ye..

  9. jareyj Says:

    heee…husband n wife kena syg, romantic, loving, muah muahh, emm apa lagi aaaa……Eeeee…tp tak lah jiwang.he..he..he..

  10. Pria Arjuna Says:

    Wah hebat! Loving couple rupanya, but ur hubby memang great artist, tengok pada artwork dia memang hebat, tap I tak jumpa gambar dia yang mana satu, gambo budak kocik tu je eden jumpo.

  11. jareyj Says:

    tima kacih eehh..dia ni memang artist yg hebat tp harap 1 day dia akan d kenal ramai. ceh wah…tp tak naklah nanti ramaiorg ngorat dia.sbb hubby i ni hensem orgnya…he..he..he..pasal gamo tu memang dia ni jd misteri pada bloger2. sbb tak ada org tau siapa sebenarnya eshark ni…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s