Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Friends of Asia Cat Show 2008 April 10, 2008

Filed under: Cat Show — jareyj @ 6:57 am
Tags: , , , , ,

Yay!! dengan excitednya saya hendak inform semua pembaca-pembaca blog, saya dengan tersangat gembiranya akan hadir pada Cat Friends of Asia Cat Show 2008 di Summit USJ weekend ni.. Yiipieee! Nasib baik dapat cuti, dan yang bestnya lagi, hubby ikut sekali!!!😉

Kepada sesiapa yang berminat dan tidak mempunyai sebarang programme weekend ni, marilah datang beramai-ramai, terutama yang berada disekitar berdekatan Subang, and kepada member-member forum tu.. June a.k.a Mcgyver, Felix The Cat, KIttyPoo, Iggy, Fanna, Fazli, Harisham kita jumpa di sanaaaa.

 

8 Responses to “Cat Friends of Asia Cat Show 2008”

  1. kuku Says:

    best ke???

  2. imas Says:

    saya dari surabaya-indonesia, bisa minta info cattery british shorthair atau american crul di sana terima kasih

  3. jareyj Says:

    imas,
    Wow!! tidak sangka blog ni sampai gi Indonesia ya..😉
    Okay, ini adalah senarai website :

    Persian breeder :
    http://www.catizzadi.com
    http://www.justkatzz.com

    Versace (Mr. Wilson 013 3653670)

    American Curl:
    http://www.pusakarimbakl.com

    Jika ada sebarang perkembangan terbaru nanti saya update di blog ni k! Gambar-gambar Cat Show baru-baru ni di Summit nanti coming soon!! Just stay tuned ya, sekarang ada cibuk cikit.
    Trima kasih, Imas.

    p/s : Ibu saya jugak actually dari Indonesia dong!!

  4. phatsister Says:

    Kalau ada catshow yang akan dtg around KL let me know sebab I selalu miss la. Love this blog, just adopted a black cat n lurve him sooooo much. His coat soooo shiny.

  5. jareyj Says:

    Hi phatsister….thanks ya…anyway on d 24th- 25th May ada lg tp kat IOI MALL Kulai Johor. “IOI International Cat Show AND Cat Fun Show”. start jam 10am – 5pm. 4 more detail u leh lawat kat http://www.felinemalaysia.com. yeah!!!!!

  6. jareyj Says:

    Phatsister, latest news is FSM INTERNATIONAL CAT SHOW kat DEWAN SERBAGUNA, SS 2/78, KELANA JAYA, SELANGOR.
    pada 31may2008. Organizernye FELINE SOCIETY OF MALAYSIA gak…

  7. Terima Kasih Jareyj…Blog anda amat menarik dan full of information. Pls send me your banner to be included in FSM website.

    Congrats!

  8. jareyj Says:

    Nor Arisham,
    Thanks ye! Sebab sudi lawat blog saya, amat terharu sgt, memang nak kenal2 dgn felinemalaysia.com ni. Klu leh memang nak jd member gak, tp blm ada peluang lg, maklumlah jauh kat Sabah.
    Anyway u nak i hantarkan banner kan..Ok! saiz banner yg mcm mana yg u nak? and nanti saya email kat u this few days okay.. thanks again……😉


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s