Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Friends of Asia Cat Show 2008 – Part 1 Mei 10, 2008

Filed under: Cat Show,Galeri Kucing — jareyj @ 10:40 am

Kepada peminat-peminat kucing yang tidak berkesempatan untuk datang pada cat show April lepas di Summit kerana sibuk.. usah risau, di sini ada beberapa gambar kucing yang sempat diambil pada cat show yang lepas di Summit untuk dikongsi bersama.. Yeay!! Enjoy semua!!

The Summit USJ..

Memperkenalkan Star Dust dari spesis Maine Coon, antara salah satu kucing yang ada di cat show hari tu..

Lebih banyak gambar akan anda saksikan.. jangan kemana-mana, tunggu Part 2…

 

10 Responses to “Cat Friends of Asia Cat Show 2008 – Part 1”

  1. Let me guess..

    dr. atas :

    Maine Coon
    Sphynx
    Maine Coon
    Persian
    Maine Coon
    Exotic
    Ragdoll
    American Curl
    Persian
    American Shorthair
    DLH ?
    Maine Coon
    😉

  2. jareyj Says:

    Klu da “org kucing” da teka mcm tu…emmmm tak yah lah nak nafikan lg….siapa lg yg leh kalahkan arisham ni…cuba ckp??? ceh wah…he..he..he..jgn marah eeehh….panggil org kucing…

  3. kah kah…org kucing takper…jgn misai kucing sudah hehehe…
    alahh…jarey pun bolehla…senang jer tu..heheh

  4. jareyj Says:

    senang!!! entahlah…sb masih baru lgkan..nak kenal satu2 spesis ni kena tau gak historynya….tp tak pe kena slow2 dulu…he..he..he..

  5. haha….tu dah dapat buku tu study la….😉

  6. jareyj Says:

    ok bozzzz….nanti ada exam ka???

  7. […] Cat Friends Of Asia Cat Show 2008 pictures PART 1 […]

  8. naye Says:

    ni ada sape2 leh ajar saye tak…huhu..xtau lah psl kucing..ta bru je bli persian keler cream

  9. jareyj Says:

    Hi Naye..
    Selalu2 lah datang sini, sebab sini ramai peminat2 kucing dan ada jugak doktor kucing yg sudi berkongsi ilmu tentang kucing..
    Oh! you dah ada kucing baru ye.. so Naye, cuba la email your gambar kucing untuk masuk ke Cat of The Week bagi kitorang tengok : https://jareycatlovers.wordpress.com/category/cat-of-the-week/

  10. mastura Says:

    hai…saya pn mnt kucg jgk,kucing saya bru je lpas beranak.ml2 brank 5 ekor,tp skrg tggl 4 ekr je..
    xslp saya kcing saya jns baka garfil..(huhuhu,btl ke x xtau la)


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s