Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Reka Baju T-shirt Ogos 5, 2008

Haa!!.. sekarang saya tengah pening kepala ni pikir baju apa yang nak di pakai untuk Borneo International Cat Show ni nanti.. rasanya tak sabar menunggu. Hubby saya ada mencadangkan untuk menbuat design baju sendiri untuk dipakai ketika show nanti, Hmmm.. mesti best tu kan?? So, hubby saya akan tolong designkan satu custom t-shirt untuk saya… yeeeeaayy… tengkiu to my hubby.

Kepada sesiapa yang ada idea apa yang nak diletakkan kat t-shirt tu nanti, sila-silalah berikan idea you all ekkk…

 

12 Responses to “Reka Baju T-shirt”

  1. mimie Says:

    Psstttt… boleh order ka baju tu?? hehehe

  2. jareyj Says:

    boleh bah klu kau..he..he..he…

  3. Dakjaat Says:

    uits? buat baju plak? .. cop jer muke meow2 kat bahagian depan .. and bahagian belakang letak jer Jarey Cat Lover or ape2 yang di kehendaki .. hehehe! lagi simple lagi bagus.. ;p

  4. shana Says:

    ko letak gambar kucing, atau karikatur kucing but make it look like ur face ehehheh

  5. nurul hairani Says:

    susah2 per engko letak je gambar meow engko dekat depan dan belakang, tapi kat depan 2 bagi la kecik ckit, n letak kat bawah belah kanan baju engko 2 mesti cun. n jangan lupa tulis nama meow engko kat bawah gambar dia plak. aku takut dia merajuk plak nanti.4 warna engko taruh warna hitam.mesti cun punya la gua cakap lu……

  6. eiza Says:

    cM nE lAo nA lTaK pIx N nAmE tAt BlAh bLaKaNg !
    pOr DeSiGn BjU sKuLl !

  7. kavinraj Says:

    KAU GIE MATI JER LAH WEYH!!! X DER HIDUP KE KAU NIE>!

  8. tok ketua Says:

    wat susah2 aje letak aje gmba muka cat sedang menari …hahahaha

  9. tok ketua Says:

    wat kempen selamat kn cat kh ???

  10. nurul nadia Says:

    i like la baju t-shirt yg simple…….kalau boleh bagi la saya satu…..pless!!!:)

  11. Yes! Finally someone writes about samsonite luggage.

  12. Ona Says:

    What i do not understood is in reality how you’re now not actually much more smartly-preferred than you might be now. You’re very intelligent.
    You realize therefore significantly in relation to this topic, produced me individually believe it from numerous numerous angles.
    Its like women and men don’t seem to be fascinated unless it is something to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. Always care for it up!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s