Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Announcement – Cat Of The Week Ogos 10, 2008

Filed under: General — jareyj @ 11:49 pm
Tags:

Melihat kepada sambutan yang amat menggalakkan di blog JareyCatLovers.wordpress.com, saya dengan happynya ingin menggumumkan something extra special untuk all you guys out there..

Sebagai menunjukan tanda terima kasih saya kepada anda semua yang terus menerus memberi sokongan, sambutan serta komen-komen yang berguna. Kini bermula August, anda berpeluang mempamerkan kucing kesayangan anda di dalam blog ini yang akan dimasukkan kedalam post yang bertajuk “Cat of The Week”..

Yeayyyy! happy tak??

“Cat of The Week” akan cuba mempamerkan pelbagai jenis baka kucing kepada semua pembaca, tidak kira dari jenis Pedigree, DLH (Domestic Long Hair) mahupun kucing biasa. Kepada yang berminat bolehlah menghantar gambar kucing anda disertakan dengan butir-butir latar belakang kucing tersebut seperti (Nama, Baka, Umur, Jantina, Pemakanan dan lain-lain) ke : jareyj@gmail.com

Buat “Cat Of The Week” yang pertama, saya sudah pun mempunyai seorang pemilik kucing yang bertuah untuk dipamerkan dalam blog ini.

Nak tahu sapa… Surprise!! Surprise!! tunggu di post akan datang ye.😉

Ha! kepada yang berminat tunggu apa lagi.. email sekarang, saya sedang menungguuuu…

 

9 Responses to “Announcement – Cat Of The Week”

  1. mimie Says:

    Hahaha!, this is a very good idea.. well done jarey!

  2. jareyj Says:

    thank you mimie… 🙂

  3. hadiah? tiket kapalterbang pergi-balik ker london?? hahahaha…

  4. menth Says:

    saya dah bagi gambar si boy tue..hahahaha

  5. jareyj Says:

    gambar c boy? tak da pun…

  6. menth Says:

    oppp ya ka…me dah send email la kat jareyj@gmail.com
    x ada ke huhuhu

  7. jareyj Says:

    menth….itu salah email lah tu…my email is jareyj80@gmail.com..
    hantar lg aaaa…

  8. menth Says:

    oppp..tpi kat atas tueee…huhu ok i reply skrng…..

  9. jareyj Says:

    thanks menth…i da dpt da gambar c boy…memang hemsem…he..he..he..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s