Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 02 September 15, 2008

Mempersembahkan ‘Cat of The Week’ kedua.. dua ekor kitten yang saaaaangat comel, dan tuan yang bertuah tidak lain tidak bukan, saudari Mimie..

Nama : FREZEER (White)
Baka : …
Umur : 3 Bulan
Berat : …
Jantina : Jantan
Makanan : Royal Canin
Kegemaran : Suka gigit tali, tidur sebelah tuannya, manja gilerr

Nama : SHELBY (Dark Gray)
Baka : …
Umur : 3 Bulan
Berat : …
Jantina : Betina
Makanan : Royal Canin
Kegemaran : Suka mengigit kaki tuannya, sangat nakal & agresif

Yeayyy!!! Tahniah buat Mimie dan kucingnya Freezer dan Shelby..

Bagaimana pula anda? hendak mempersembahkan kucing kesayangan anda disini? hantarkan gambar serta butir-butir kucing anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

 

10 Responses to “Cat Of The Week – 02”

  1. Dakjaat Says:

    kalau saya hantar .. ade ke jarey nak post? hehehehe!

  2. jareyj Says:

    dakjaat…hantar je…sgt2 di galakkan kepada sesiapa nak hantar gambar kucing kesayangan mereka….

  3. mimie Says:

    Alamakk jarey!!!! hahaha! tak sangka betul si’nakal2′ tu terpilih plak. Thanks ya! Kalau la si frezer dgn shelby tu tau, gerenti ko kena bagi big HUG & big KISS dari dorang … hehehe..

    Oh ya, let me add a bit, baka: DLH, berat dorang sekarang ni dah naik, frezer 1.05kg, shelby 1.05 kg..

    Thanks again for chosing kucing kesayangan saya tu. Lebbiuuuuu…

  4. jareyj Says:

    he..he..he..wow!!!! big kiss n hug haaa….no hal bah….mwsti makin sihat da gebu2kan dorang tu? sbb berat da tambah…he..he..he..he..

  5. Wah!!!!comel giler kucing2 kat sini!sy ada kucing tp xtau dia persian ker tak,bulu kembang skit dia tu…

  6. Congrats…I can see them very healthy and clean. Mimie nie sure rajin orangnya..maklumla nak jaga kucing pure white bukan senang..😉

    Anyway Mimie…how’s Innova Evo? any comments??

  7. mimie Says:

    Thanks Mr. Sham, kucing2 i tu dah semakin besar, gebu & sihat, itupun hasil nasihat daripada sham dan juga ‘pemilik’ blog ni. (amboiii jarey.. hehe).

    Innova Evo?? Wow, dorang suka sangat, cuma masalahnyer I.E tu takde jual kat Sabah. Nampaknyer, kena la i turun naik kedai jimmy tu nanti ek tuk beli benda tu atau mungkin sham ada alternatif lain. Takpun kirim jer dgn jarey kalau dia turun KL nanti… (mau pengsan si jarey baca part ni…)

  8. jareyj Says:

    ha..ha..ha..mimie, no hal bah….ok je…..RC kitten i baru je sampai semlm dari KL…..happy sgttttttt…..rm196 je…klu kat KK susah nak cari yg 10kgs..

  9. putri qistina Says:

    dah hntar gambar baby cats tp x kuar pon..

  10. putri qistina Says:

    jarey ada terima x ? gambar baby cats . 4 ekor..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s