Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 03 Oktober 5, 2008

Nama : GRIVEN
Baka : DLH (domestic Long Hair)
Umur : 2 Tahun 2 Bulan
Berat : …
Jantina : Jantan
Makanan : Royal Canin Hair & Skin, Royal Canin Persian and Whiskies (wet food)
Kegemaran : Suka bermain dengan tali, mempunyai toy mouse, gemar mengejar serangga kecil yang terbang
Tabiat : Griven seekor kucing yang pemalu kepada sesiapa yang ia tidak biasa

Yeayyy!!! Tahniah buat Mie Zhi dan kucingnya Griven.. eiiii, rasa macam nak dicubit-cubit Griven tu, comel sangat!

Bagaimana pula anda? hendak mempersembahkan kucing kesayangan anda disini? hantarkan gambar serta butir-butir kucing anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

 

15 Responses to “Cat Of The Week – 03”

  1. Mei Zhi Says:

    Hehehehe… tengkiu jarey!

  2. jareyj Says:

    no hal lah…kepada member yg lain tu, tungguuuu yee….gambar kucing anda pun akan keluar juga di dalam cat of the week….

  3. mimie Says:

    congrats Mei Zhi..

  4. stunner Says:

    congrats Mie Zhi.. tgklah gmbr kucing i kat myspace. if possibel, leave a comment

  5. Mei Zhi Says:

    tengkiu.. apa web address stunner?

  6. mimie Says:

    Jarey, catshow next month tu rasa2 jadi ka aaa?? Kalau jadi kan best!

  7. azurin Says:

    jenis makanan apa yg boleh melebatkan bulu dan sihat

  8. bongsu Says:

    halo semua…napa cam sunyi sepi je ni…jarey u sehat ke? mana mimie..asneh..semua laa..🙂

  9. mie Says:

    hi jarey.. congrats! to u.

    hi bongsu, c u next week, insya-Allah.

  10. mohd asneh Says:

    bungsu,
    kami tetap d sini cuma jrg2 buat komen….ko yg ilang ehhehhe jarey mgkn sibuk dgn kerja n baby, kita buat blog dia ni mcm blog sdri hehehehe

  11. bongsu Says:

    haha..betul tu asneh..blog ni mcm kite yg punya..tuan rumah takde kite semua bermaharajalela plak ek…🙂

  12. jareyj Says:

    mie, asneh, bongsu..

    Yalah! kamurang la jugak yg setia disini nih, thanks! thanks!

    Jarey Cat Lovers ni pun bukan utk Jarey sorang je, actually utk semua peminat2 kucing jugak utk berkongsi maklumat dan tips2 yg berguna utk kucing kesayangan masing2.

  13. mimie Says:

    ya.. tatap!! haha


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s