Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Borneo International Cat Show 2008 – Part 2 Oktober 23, 2008

Walaupun sudah lebih 2 bulan Borneo International Cat Show 2008 berlangsung di Kota Kinabalu, Sabah.. janji tetap janji, jarey hampir-hampir terlupa mengupload gambar-gambar continuation dari Borneo International Cat Show 2008 – Part 1 yang lalu.. so here it is, seperti yang telah lama dijanjikan, jarey persembahkan gambar-gambar Borneo International Cat Show 2008 – Part 2.. enjoy!!

Posing priya terhebat bersama Polar..

Polar menjadi tumpuan..

poor Polar.. tidak masuk pertandingan pun jadi rebutan pengunjung.

Haaa.. Polar tengah merajuk la tuh! Heeee..

Salah seorang breeder dari Kota Kinabalu turut serta bertanding.

Bersama Daniela, salah seorang pelancong asing yang datang berkunjung.. sweet girl, fasih berbahasa Melayu.

last but not least.. bergambar bersama Dr. Moonyza.

 

23 Responses to “Borneo International Cat Show 2008 – Part 2”

  1. Kasawari Says:

    gerramnyyaaa tengok semua kucing2 ni.. ermm.. sgt cute…

  2. mimie Says:

    Yupp! sooo cute..

  3. mohd asneh Says:

    tompinai
    mana sdh ko, apa khbr kucing gapil ko hehehheheh

  4. mimie Says:

    a’a tompinai, masam mana sudah ko punya kusing gapil??

  5. jareyj Says:

    kusing gapil aaaa…..

  6. kucing guppy?? uhuh…bukan guppy ikan ker??😛

  7. Jarey…no. h/p Daniela ada tak?? ouch…

  8. jareyj Says:

    ada…nak ke? he..he..he…tp i takut wife pukul i nanti…

  9. mimievv Says:

    Jarey, kalau si sham minta no fon Daniela, saya mau minta no fon pria terhebat, adakah?? hehehehe…

  10. mohd asneh Says:

    ada 3 kekosongan lg en sham tu…

  11. jareyj Says:

    mimie, klu pria terhebat tu paling senang….sbb brother aku jak…he..he..he..he…alahai…kembanglah brother aku tu, sbb kena minta no fon….

  12. Tompinai Says:

    mohd asneh … mimie …
    sihat sudah sia punya kusing gapil …. ekekeke … tersalah makan lah dia kali tu …. minggu depan mau p jarum kali ke 3 sudah … skng sia kasi makan dia evo tu … kuat tul makan … sia sudah suruh dia diet tapi ndak juga mau … ekkekke .. susah lagi kalu sudah gumuk .. tikus limpas dapan2 pun menguap lagi dia …

  13. jareyj Says:

    tompinai….tompinai….klu sudah c gapil tu menguap klu tikus limpas,kau jelah yg kejar tikus tu….ha…ha..ha..ha..jgn marah aaaa….

  14. mohd asneh Says:

    ngam la dia tdk makan tu tikus…nanti kalu dia makan ceret birit lg dia keracunan makanan apa pun alll the best jaga dia baik2

  15. alahhh..mintak no. telefon je la…mana tau boleh kasi business balak ker…IT ker..hahahaha…

    Asneh…jangannn…satu pun sudah cukup bah…sudah fenin..kalau 4 mau heheheh goaaalll! (aka kiok!)

    btw…apa kata u all buat satu database/list member yang berminat pasal kucing..mana tahu..nanti saya pergi sabah kita boleh buat ‘cat talk’…😉

  16. Tompinai Says:

    Kwang3x ….. kekekeke …. biar la tu tikus tu .. jgn ja dia gigit wayar rumah sudah la … dia pun mau hidup juga tu ….. ekkekeke ….

  17. mimie Says:

    Tompinai, make sure ja kucing ko tu nda makan tikus tu nanti, kalau dia makan, menyesal ko karang…

    Mr.Sham, thats good idea. Ba, geng, apa lagi, kalau ada peluang camtu, best gak kalau dapat kumpul semua, boleh kenal2..

    Amboi.. amboi asneh, 3 kekosongan aaa.. tu tuk mr sham ka atau tuk diri sendiri.. hehehe

  18. mohd asneh Says:

    mimie
    ada 3 kekosongan utk kucing bah hehehhe sudah beli satu last monday , nanti satu lagi disember, jd ada satu lg la heheheh blm mampu lg ni heheheheh

  19. sharon koh Says:

    kucing sy x mau makan owh………badan dia panas ckit….x aktif..risau lah…..amacam ne?any suggestion pls…….bulu dorang pun mcm x sihat…..actually sy amik kucing ne dr tepi jln..kesian sy tgk bah….a.s.a.p

  20. jareyj Says:

    sharon,,, lebih baik u bawa kucing u pegi vet…mungkin dia demam owhh..

  21. sharon koh Says:

    erm mmg mau bwa tp….brapa bajet ar..mau bw utk check dia ne…si memeow ckit ja dia mamam owh…di sabah animal centre tu mahal ka tu..he he.

  22. jareyj Says:

    not sure juga owhh…terpulan ap ajenis ubat yg doctor tu bagi…tp mungkin tdk mahal sgtlah…u blh ready dlm rm50 utk kes2 ringan.

  23. mimie Says:

    Hi Sharon, apapun sebaik-baiknya bawalah kucing tu pegi vet, sama ada pegi SAMC atau p klinik Skinner di jalan sunny garden tu. Normally budget depends dengan apa sakit kucing tu. Kalau disebabkan kucing tu tiada selera makan, mungkin boleh try pelbagaikan makanan tuk kucing tu, mana tau ada yang berkenan. Vitamin pun penting jugak tu untuk kucing.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s