Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 04 Oktober 30, 2008

Nama : FIFFY
Baka : Persian
Umur : 4 Bulan
Jantina : Jantan
Makanan : Royal Canin
Kegemaran : Gemar memanjat dan tidur dibahu tuannya. Very active!
Tabiat : Tidak suka melihat kucing lain rapat dengan tuannya.

Yeayyy!!! Tahniah buat Siti Tajariah Mohd Redzuan dan kucingnya Fiffy kerana dapat masuk ke gallery Cat Of The Week.. Hmmm.. pandai jealous pulak Fiffy ni ye, tidak boleh tengok kucing lain rapat dengan tuannya.. hebat!

Bagaimana pula anda? sudahkah anda snap gambar kucing kesayangan anda untuk dipersembahkan ke dalam gallery Cat Of The Week? Sila hantarkan gambar serta butir-butir kucing anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

 

One Response to “Cat Of The Week – 04”

  1. Kasawari Says:

    ermmm bila sheiro nak masuk dalam entri ni.. he he.. dah email tak kuar2 pun..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s