Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Friends of Asia Cat Show II November 16, 2008

Kepada pemilik-pemilik kucing yang tidak berkesempatan menyertai Cat Friends of Asia Cat Show yang lalu, ini lah peluang anda.. sekali lagi Cat Friends of Asia Cat Show dianjurkan buat kali kedua yang akan berlansung di The Summit, USJ kurang sebulan dari sekarang.

catfriendsofasiacatshow2008

Cat Friends of Asia Cat Show II
Date : 14th Dec 2008
Venue : The Summit Subang USJ

Yuran Pendaftaran :
RM150 – Pedigree
RM70 – Household Pet

Hakim Pertandingan : Pam Delabar, Bob Zenda, Jan Rogers dan Wain Harding

Maklumat lebih lanjut mengenai pertandingan klik di sini atau hubungi :
– Show Manager : Zamina Zainal Ariffin (0123229254)
– Asst. Show Manager : Rick Low (0162199680)
– Entry Clerk : Syahrun Najah Ariffin (0192749552)

Kepada yang berminat bolehlah mengisi borang penyertaan anda. Tarikh tutup penyertaan 1hb Disember 2008..
Cepat! Hantar penyertaan anda SEKARANG!! berilah pendedahan kepada kucing anda dan yang penting kita semua enjoy!

 

22 Responses to “Cat Friends of Asia Cat Show II”

  1. mimie Says:

    Jarey, pegi nda??? Mesti best tu kan..

  2. syuaib Says:

    jarey, mimie n arisham u all wajib datang tau, i memang teringin nak jumpa u all, insy ALLAH show di singapura this 7 dis i pegi😛 nanti pape i nform k

  3. jareyj Says:

    mimie n syuaib,,insyaallah klu tiada apa2 halangan, memang i pegi gak…. doakanlah i dpt pegi yeee….

  4. Erm..i pegi…maybe tolong2 member yg show.

  5. jareyj Says:

    u sham…wajib pegi….klu tak, tak berseri catshow tu nanti…

  6. syuaib Says:

    jarey u pun wajib kene datang tau, keje bleh excuse pe huhuhuhuhu🙂 i pun skip tau i punye keje, dah lulus pun. msti nak jmp korang tau WAJIB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHA

  7. Akuni Says:

    Jarey, saya ni baru membela kucing (first timer tau) dan saya appreciate all the infos and photos dekat blog you ini. Thanks.

  8. jareyj Says:

    sorrylah syuaib…i tak dpt dtg cat show ni nanti…memang sedih. tp apa blh buat…kebetulan i btl2 tak dpt pegi…sorry yee…kepada member2 yg lain…kepada sesiapa yg pegi jgn lupa ambik gambar byk2…i nak tengok…

  9. jareyj Says:

    thanks juga akuni….salam perkenalan ya….rajin2lah lawat blog ni klu nak blajar lebih byk lg…sbb cfa ambssador ada bersama kita utk membantu….selain itu, blh kenal ramai member 2dlm blog ni yg gila kucing….

  10. syuaib Says:

    hye jarey sory lame x hantar msg coz quit bz lah, sedihnye dengar u x dapat datang, tapi insyALLAH bile ada kemahuan yang tinggi pasti ade jalan, i belive i mesti jmp u kat show tu, 😛 hehehe

    papepun kita hanya merancang tuhan yang menentukan ceewahh huhuhu, pape pun jarey try ur best k,

  11. takperlah jarey..there always be another time..no hal, enjoy urself..

  12. syuaib Says:

    wow best gler g sana :p

  13. jareyj Says:

    wowwwww….tak dpt bayangkan mcm mana seronoknya kamu semuakat sana…jelesssssnyeeeee….hu…hu..huu….rugi btllah i tak dp pegi…insyallah…next time dapatlah pegi….
    syuaib, da tau pengalaman u. tp ada ambik gambar tak?

    mimie….soryy…tak dpt angkat phone u hari tu…apa crita kau mimie…

  14. Erm…dari news i dengar…Dani (Persian baru Mimie) final 3 rings in Sarawak….wow! Congrats! …kita tunggu cerita mimie…

    Btw…untuk cerita Show Cats Friends of Asia II….u all boleh melawat blog http://www.9livescats.blogspot.com …ermm….

  15. mimie Says:

    Hi! Yup, my ‘Danny’ baru2 ni di Sarawak Catshow telah terpilih antara Top 10 for 3 rings. Membanggakan bila Danny dapat 4th place pada ring ke-3. Unexpected coz it was pretty tough competition. Nanti bila free, i citer kat blog k.

  16. menth Says:

    mana saya nak dapatkan sikat teflon dgn spray dematted or anti static kat kawasan kl nie………tlng bagi info k…

  17. menth..I don’t think you can get Teflon comb in Malaysia…you’ve to ordered it from USA…keep in touch, usually we ‘pool’ to order the comb..

    for dematted spray u can get from Jimmy place in Sri Petaling..call him at 019-2424636…maybe u can ask him also whtr he have the stock of teflon comb…

  18. To mimie…you’ve done a good job…walaupun i ada baca cerita ada org perli-perli u…well, anggaplah tak semua orang tu hatinya putih…dengki-mendengki tu mmg lumrah org yang takder perasaan dan iri hati..

    However, you’ve done a good job…without all ‘families’ around u still can do it…bravo!!.

    Hugs…from me

  19. menth Says:

    sri petaling kat area mana ar…ada map x…huhuhuhu….mungkin pergi sana cri la…

  20. pinkaholic_princess Says:

    erm.. i intrested sgt nk join cat show or competition.. for a real beginner… wat should i do first?… any guidance?

  21. jareyj80 Says:

    hi pinkkaholic, bguslah klu ada keinginan mcm tu. Utk permulaan, u kena tau serba sedikit mengenai kucing, cara penjagaan, apa itu kucing pedigree, baka kucing dan mcm2 lg…u blh lawat ke website ini http://www.felinemalaysia.com. Disini u blh tau bagaimana menyertai show, apakah syarat2 utk menyertai pertandingan, bagaimana format pertadingan dan byk lg
    …enjoy…..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s