Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat City International Cat Show 2008 November 23, 2008

Jika pada bulan Ogos yang lalu, peminat-peminat kucing dari seluruh Malaysia dan juga asia Tenggara datang berkumpul ke pulau Borneo iaitu Sabah untuk menyaksikan Borneo International Cat Show 2008 yang telah dianjurkan dengan jayanya oleh BorneoCatClub.com.. sekarang, anda pula berpeluang sekali lagi berkunjung ke pulau Borneo untuk menyaksikan Cat Show di Kuching, Sarawak.

cat-city-international-cat-show2008

Cat City International Cat Show2008
Date : 20th December 2008
Venue : Kuching Civic Centre, Sarawak

Yuran Pertandingan :
RM150 – Pedigree
RM70 – Household Pet

Hakim Pertandingan : Judges: Pam Delabar, Bob Zenda, Jan Roger dan Wain Harding

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai pertandingan klik di sini atau hubungi :
Show Manager : Huey Lee (+6016-8683703) hueylee@myjaring.net
Show Secretary : Janet Then (+6012-8880198)
Entry Clerk : Rick Low (+6016-2199680) kuchingshow@gmail

 

7 Responses to “Cat City International Cat Show 2008”

  1. syuaib Says:

    pergh best nye, jarey u g ke? tiket mahal lah;(

  2. jareyj Says:

    i tiket no hal…ceh wahh…actionnn…tak lah…syuaibbb….i tak dpt pegi semua cat show nanti…sbb i kena ikut hubby i bercuti ke tempat lain….so terpaksa lepaskan peluang nak tengok cat show. ni nanti….apa blh buat kan…tulah i harap korang dapat ambik gambar2 byk…

  3. syuaib Says:

    hehehe ikut huby lg best kan huhuhuhu, maybe x g kot😦

    kat singapore this 7 dec insyAllah i g, hooreyyy awl2 dah mntak cuti :p

  4. zaini Says:

    ok update from kuching sarawak … on the 3rd april it was a third cat city international cat show done at hill shopping … it was a great effort but i think some more room of improvement to make it better on the following year… some of my comment if i may:
    the space was so crowded i think organiser need to consider the spacious place
    no publicity for this event…
    no press coverage
    etc…

  5. site Says:

    We absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be what precisely I’m looking for.

    Does one offer guest writers to write content for you?

    I wouldn’t mind producing a post or elaborating on many of the subjects you write regarding here. Again, awesome web site!

  6. Pretty! This has been an extremely wonderful post.

    Many thanks for supplying these details.

  7. I like what you guys tend to be up too. This kind of clever work and
    reporting! Keep up the amazing works guys I’ve included you guys to blogroll.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s