Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Selamat Hari Natal 2008 Disember 23, 2008

Filed under: General — jareyj @ 12:00 am
Tags: , , ,

merrychristmas_8660

Kesempatan ini, Jarey ingin mengucapkan kepada semua pembaca blog yang meraikan Krismas… Selamat Hari Natal!! dan Selamat Tahun Baru

merrychristmas_8658

semoga krismas pada tahun ini memberi sinar baru dan kebahagiaan untuk anda menempuh ke tahun baru 2009…

 

8 Responses to “Selamat Hari Natal 2008”

  1. bongsu Says:

    Happy New Year to all…😀
    Goodbye 2008….2009 is coming…

    Btw, Jarey…did u rcvd my cats pictures?

  2. me too…to all my dearest Christian friends..Merry Christmas…

    to all….Happy New Year!!!…

  3. mimie Says:

    Hi jarey and all catlovers out there,

    Merry Christmas & Happy New Year. All the best of luck and lots of blessing for the years to come….

  4. Dakjaat Says:

    mr nor arisyam .. that day i ada minta pertolongan tentang penjagaan kucing i coz i balik sarawak for two weeks..

    then u bagi no ape nama owner pusat penjagaan kucing tu .. yang di segambut luar berdekatan dengan masjid al firdaus..

    masa bercuti tu .. ada juga i tanya kucing Mio i tu owke ke tak owke.. dia kata OK jer .. takde masalah ..

    then balik semula ke seberang ni .. i plan nak pergi jumpe kucing i tu kat segambut pada hari sabtu di mana owner pusat tu kata dorang open pada hari sabtu .. dan i dah maklumkan pada owner tu yang i akan datang pada sabtu tu .. dia kata owke..

    lain plak ceritanya, datangnya i ke segambut dari putrajaya memang jauh.. bukan naik transport sendiri tetapi public transport.. sampai jer ke pusat penjagaan tu dah tutup.. then i call tempat owner tu .. haram!! semua number phone dia tak dapat call.. sudah pasti dia off telefon..

    then cerita ni i dengar daripada kawan i .. yang pusat penjagaan kucing owner ni tak reti nak jaga kucing sehinggakan ada yang meninggal dalam jagaannya.. terdetik di hati i bertanya masih hidupkan kucing Mio i tu? Sehingga kini tiada apa pun maklumbalas dari pusat penjagaan itu..

    saya rasa ini adalah satu kesilapan yang besar menghantar kucing pada pusat penjagaan haiwan yang tidak berkaliber dan komitmen terhadap kehendak pelanggan juga terhadap penjagaan kucing yang tidak mengikut seperti apa yang beliau lafazkan pada I. Cukup mengecewakan I.. dan tertanya2 juga apakah pusat penjagaan itu hanya mementingkan keuntungan dan tidak ikhlas mewujudkan pusat penjagaan kucing tersebut?

    Sorry jarey, tumpang page ni nak bagitau Nor Arisyam sahaja.. bukan nak salahkan encik Nor .. =) langsung tidak menyalahkan encik Nor.. cuma hanya sekadar memberitahu sahaja…

    kalau boleh saya inginkan maklumbalas dari encik Nor sendiri.. hingga kini hati saya masih lagi tertanya2 akan keselamatan kucing saya .. kalau mati, takpe.. tuhan sahaja yang membalas. Jikalau masih hidup, baguslah .. harap ada manusia yang berhati mulia suci budi pekertinya mengambil Mio sebagai kucing peliharaan mereka.

    Selamat Tahun Baru Jareys * Nor Arisyam..😉 sukses selalu

  5. Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up.
    Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted
    to say excellent blog!

  6. Everyone loves what you guys are up too. Such clever work and exposure!
    Keep up the good works guys I’ve you guys to blogroll.

  7. logicalconie Says:

    Undeniably believe that that you said. Your favourite reason appeared to be at the web the easiest factor to take note of.
    I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other folks
    consider worries that they plainly do not understand about.
    You controlled to hit the nail upon the highest as well
    as defined out the entire thing without having
    side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more.
    Thank you

  8. vegan Dating Says:

    A recent trend in marketing is that MSG is not listed on the contents, but combined
    ingredients are. Dating sites UK must not be confused with a marriage site since the previous is made with a thought to let individuals meet for dating or companionship.
    When I asked him what he was looking for, the only quality he was concerned with was body size,
    shape and attractiveness.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s