Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Tips Bagaimana Membersihkan Bulu Kucing Januari 12, 2009

Filed under: Video — jareyj @ 1:53 pm
Tags: , , ,

Hah! Hah! Mungkin tips ni tak boleh pakai.. anda mempunyai tips lain?

 

9 Responses to “Tips Bagaimana Membersihkan Bulu Kucing”

  1. mohd asneh Says:

    obesiti kucing ni…hehehhe

  2. bongsu Says:

    mcm mane nk tgk video ni? tak bole pon…😦

  3. nanmsaad Says:

    elok sgt kucing tu….tak laripun dengar bunyi vacuum yang kuat tu. Mesti tuannya dah selalu lakukan perkara yang sama ….. vacuum badannya untuk membersihkan bulunya. Kalau kucing aku tak tau la apa akan jadi….kalau tak lari menyorok bawah kerusi.

  4. pinky Says:

    ya ba..mcm obes…sebab tu nda dapat lari..apa pun..siok juga kalau kucing ok jaaa kena gitu kan

  5. hahaha..obese la tu…bab tak lari tu no comment…maybe kucing tu dah masuk tahap betul2 malas bergerak dah…

    lazimnya ada kucing yang boleh tolerate vacuum cleaner but tak la sampai boleh vacuum diorang..setakat tak lari mmg boleh.

    kucing yang boleh tolerate bunyi vacuum atau blower mmg sesuai untuk bawa ke show..kerana ia lazimnya tidak takut dgn orang-ramai..
    😉

  6. aida Says:

    aq, dah memang x ada kucing nak pandai jaga macam mana mungkin aq akan bli

  7. nurulDC Says:

    giler… punya la comel n gebu kucing nie. rasa nak gomol2 je, lagipun dah la putih, besar plk tu….. =D

  8. nes Says:

    kucing tu pekak dari lahir…tu lah dia tak takut…

  9. masalah nyer kucing sya
    kena gam ,mcm mana nak bersihkan…adoi


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s