Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 07 Januari 15, 2009

07-catoftheweek-johny-jacky-james-jason

Nama : JOHNY
Umur : 1 Bulan
Jantina : Jantan
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Gemar mengigit kaki orang dan suka mengejar orang

Nama : JACKY
Umur :1 Bulan
Jantina : JANTAN
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka kacau adik-adiknya serta sangat nakal & agresif

Nama : JAMES
Umur : 1 Bulan
Jantina : Jantan
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka mengigit kaki orang, gemar memanjat kerusi serta kuat makan

Nama : JASON
Umur : 1 Bulan
Jantina : JANTAN
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka tidur sebelah orang dan kaki

Cat of the week minggu ini bukan alang-alang lagi, ada empat ekor kesemuanya, comel-comel belaka semua.. eiiii geram!!

Tahniah buat tuan punya kucing, Nina Qistina Yazid ( QYSS)!🙂

Anda bagaimana?? hantarlah gambar serta butir-butir kucing kesayangan anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

 

13 Responses to “Cat Of The Week – 07”

  1. bongsu Says:

    waa..kiutnyer..semuanya teruna2 belaka…hihi…kite gelarkan mereka 4J brothers…sbb semua mula huruf J…nasib takde nama Jarey…ekeke…gurau jek jgn mara ek jareyy!!

  2. jareyj Says:

    ha..ha..ha..ha..jahat u aaaaa….sampai hati…he..he..he..

  3. bongsu Says:

    hik hik….ala gurau jek..anyway i suka tgk muka Johny sbb looks like hapy go lucky..😀
    Jacky-muka garang & nakal
    James-muka innocent
    Jason-muka manja
    hihihi….

  4. pinky Says:

    bestla blog ko ni jarey..saya baru terfikir mau buat blog untuk kucing2.. ada dapat hadiah ka cat of the week tu..hehehe

  5. jareyj Says:

    hi pinky…cat of the week ni cuma satu post yg di khaskan utk tanda penghargaan saya kepada member yg setia di blog ni…jd inilah hadiah kecik dari saya utk member-member saya yg sporting….klu u nak pun blh…sila hantar gambar kucing kesayangan ke email saya…make sure gambar jelas ye….

  6. nanmsaad Says:

    wah jarey awalnya ko pi bukak blog ko ni… pi urus kucing-kucing ko ka awal-awal pagi gini ….

  7. jareyj Says:

    ha..ha..ha..awal bangun bkn urus kucing namsaad, tp awal bangun pasal kerja pagi jam 0430…kucing-kucing aku tinggal tengok jak td subuh2 aku keluar rumah…

  8. nikqlate Says:

    hi….

  9. jareyj80 Says:

    hi nikqlate…

  10. papajoneh Says:

    yang siap dgn nama johny lagi tu bah… adeh.. hebat.. sungguh2 hebat. baru 1 bulan ya.

  11. jareyj80 Says:

    yesss….johny n joneh…ha..ha..ha…

  12. qyss Says:

    jarey name diorang dh tukr..

    johny-jojo
    jacky-pico
    james-bobo
    jason-mico ( hilg)😦

  13. qyss Says:

    hey tq semua..nnt ada pic diorang yg terbaru. saya akan post🙂


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s