Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 09 Februari 11, 2009

09-catoftheweek-hunny

Nama : Honey
Baka : DLH
Jantina : Betina
Makanan : Frieskies
Tabiat : Menangkap cicak, bermain dengan bola serta tidur.

Tahniah buat tuan punya kucing, Azie Azizah!🙂 haa kalau ada kucing baru jangan lupa email gambar lagi yek! Tapi pastikan gambar terang dan jelas okay!

 

8 Responses to “Cat Of The Week – 09”

  1. Olin Says:

    Comel kucing kamu…..Pasti gembira dapat anak kucing baharu..

  2. AkmalHakim Says:

    wahhhh comelnya..macam kucing saye jugak!!^_~…saya ada anak kucing baru lahir..2 minggu suda..haha tak tau la..malas nak jaga…sesiapa berminat?haha..tidak apa..saya mahu beri seekor kepada kawan saya..=D..banyak sangat kucing dirumah saya..nanti saya tangkapkan gambar..dan emailkan ke jarey ya!^_^

  3. jareyj80 Says:

    okay…akmahakim…

  4. syazwan Says:

    email kat saya gak akmalhakim…
    wan_ensem501@yahoo.com.my

  5. zaini Says:

    takde ke org kuching dlm group nie kalau ade sila tunjukkan diri nak juga la kenal… best ada org nak beri kucing… kalau la dapat mesti best kan

  6. AkmalHakim Says:

    eh jarey,what’s ur email?haha

  7. jareyj80 Says:

    hi akmal…my email add “jareyj80@gmail.com”

  8. Mind you, you need to same point light source as before,
    and it needs to be placed next to the camera. Stores are “green” with 100 percent biodegradable shopping bags.
    They have a Power Start Bonus, Express Bonus, a 40% Sales
    Bonus, Generation Bonus, Enrollment and Uni-level Commissions, Rank Maintenance Bonus, Presidential Pool and A Car Bonus.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s