Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 10 Februari 18, 2009

10-catoftheweek-dale

Nama : Dale
Umur : 5 bulan
Jantina : Jantan
Makanan : Iams
Tabiat : Makan, makan dan makan!

Tahniah buat pengirim yang bergelar Kuat Gagah!🙂 Kuat betul Dale makan ye, sampai hobinya pun makan, makan, maaaaakan ja. Apapaun tahniah sekali lagi..

Kepada semua pembaca2 yang masih belum menghantar gambar kucing kesayangan anda, bolehlah terus email ke jareyj@gmail.com.

 

7 Responses to “Cat Of The Week – 10”

  1. bongsu Says:

    eh cam kenal jek Dale ni…hehehe…da penah tgk kucing Kuat Gagah ni…so cute..
    Bila turn my cat ni..ekekeke….pjg eh que nye? takpe sabar menunggu…🙂

  2. catmaniac Says:

    wah..akhirnya ko menang juga dale! tahniah

  3. Akmal Says:

    comelnye Dale!!!!!!!!!!!!!!!! =D

  4. aRe_uDear Says:

    huhuuu.. tahniah dale..
    okay xpe t tunggu Ratu besar skit nti bleh lawan dale plak..
    x sabar nih..

  5. jareyj Says:

    aRe_uDear,
    Kalu u nak send je gambar Ratu tuh, boleh dalam kategori kitten..

    thanks all.. and tahniah sekali lagi buat Dale!!🙂

  6. mohd asneh Says:

    heheheh,
    skrg besar sdh c dale…..nanti saya htr gambar terbaru tapi tdk blh masuk balik sdh kan///

  7. are_uDear Says:

    okay Jarey, ayu dah send gambar Ratu dah, so harap2 msuk dlm kategori kitten lar heheee.. Thanks jarey..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s