Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Kucing Berdengkur? Mac 12, 2009

Filed under: Video — jareyj @ 9:54 pm

Haa.. nak tau bagaimana kucing berdengkur.. tengok nih!

 

16 Responses to “Kucing Berdengkur?”

  1. Akmal Says:

    hhahaahah bukan lah jarey….tu orang cameraman tu yang buat suara berdengkur tuhh!!!hahaha

    yang saye kagum cara kucing tu baring !^_^

  2. HoneyBee Says:

    My first time view this webpage..a lots of info n guide..ktorang xde la kucing parsi tp kucing biase je n it’s true-our cats ada yng kuat berdengkur..sometimes berlawan dengkur ble tido sblh my brother..hehhee..

  3. Khairuddin Says:

    Hahaha.. Melampau betul.. hehe..

  4. Amy C Says:

    Hehehe…ye la..cameraman yg buat bunyi berdengkur tuuuu….

  5. Kasawari Says:

    adeh.. ni kucing ker org berdengkur.. he he

    p/s: dpt tak email dari kasawari tentang sheiro. he he

  6. kayemme Says:

    mau tanya rakan2 disini…saya dan family mau outstation selama seminggu. Saya baru adopt 2 kitten. Dimana saya boleh tinggalkan 2 kitten saya tu dan berapa charge dikenakan? saya tinggal di kk. Mohon rakan2 inform saya ya

  7. jareyj Says:

    AmyC, Khairuddin, Akmal,
    heh! heh! lucukan? menggelikan hati betul bah!

    HoneyBee,
    welcome!!! selalu2 lah singah ye..🙂

    Kasawari,
    errr.. cuba resend email tuh: jareyj@gmail.com and pastikan gambar jelas ye.. Tengkiu!

    kayemme,
    Sori lambat reply.. Jarey rasa di vet Dr. Rashid ada menyediakan perkhidmatan ala2 ‘hotel kucing’. Caj yg dikenakan jgk boleh tahan, siap di sediakan makan lagi, walau bagaimanapun rasanya bergantung pada availability cage, samaada ada kosong atau tdk. cuba kayemme pegi sana tanya, are dekat Damai, selepas trafic light simpang empat (dari karamunsing) belok kanan bersebelah Petronas, then belok kiri simpang pertama patut dah jumpalah.

  8. mohd asneh Says:

    pincle pun ada servis menjaga kucing kalau kita balik kg,…saya rasa lagi selamat di pincle sb ada mrs wong pakar kucing heheheheh…SAMC no komen hhehehehe

  9. jareyj Says:

    Oh! ya betul, kalau kat sini KK, Pinnacles memang ada servis penginapan ala2 hotel kucing.. mrs wong tu geng Jarey lah, cuma kalu taruk kucing kat sana time tahun baru cina, mrs wong pula yg balik kampung.. keh! keh!

  10. pinky Says:

    susah2 mari la aku jaga kucing korang…

  11. farid Says:

    salam..sy ade kucing tp da x sanggup nak bela coz tak dapat nak beri sepenuh perhatian lantaran kerja yang x menentu.. jadi dimana harus sy letakkan kucing sy agar nasibnya terbela? name kucing sy mico.

  12. mohd asneh Says:

    farid, kalau u di kl hantar saja dengan jamilkucing, tiap petang dia lepak di bukit bintang tu…dia la manusia plg penyayang kalau bab kucing…..

  13. pinky Says:

    sekali lagi mohd.asneh buat lawak antarabangsa

  14. nda Says:

    kucing saya pun berdengkur jugak…lawak..nt nk hantar pic kat sini lah… blog ni sgt bagus, tak rugi terjumpa masa nk tau knapa bulu kucing saya asyik gugur. its help and trus add fav…hehe cheers.

  15. mohd asneh Says:

    nda,
    refer https://jareycatlovers.wordpress.com/2007/10/05/masalah-bulu-kucing-anda-gugur/ kalau berkaitan dgn bulu kucing gugur….

  16. farawahedah Says:

    ana takda masalah pasal bulu kucing gugur cuma ana nak cari penjual makanan rayol canin je kat melaka rata-rata jual yang ada kat iklan TV je…kalau ada kawan dari melaka yang tahu katmana ada jual makanan jenama tu bagi tahu ana ya


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s