Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 12 April 18, 2009

13-catoftheweek-ratu

Nama : RATU
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 2 bulan++
Jantina : Betina
Makanan : Science Plan & Tuna (Premium)
Tabiat : Suke mengigit kaki sure yg selalu jadi mangsa owner dielah, suka menetap kat toilet, suke air-cond kalau tidur nak atas katil jer kalo tempat lain sure tidur sekejab, Kuat main sambil gedik2 gitu & sangat manja.

Tahniah buat are_u 3193! Seekor kitten yang comel berbulu hitam. Hmmm.. Ratu ni kecik-kecik suda pandai manja-manja gedik haa. Apa apapun Tahniah sekali lagi..🙂

Kepada semua pembaca2 yang masih belum menghantar gambar kucing kesayangan anda, bolehlah email ke jareyj80@gmail.com dan pastikan gambar anda jelas, terang, berserta butir2 kucing yang lengkap..

 

2 Responses to “Cat Of The Week – 12”

  1. fazilyahaya Says:

    so cute…. kat umah saya ada sekor like this spesis.😉

  2. are_u3193 Says:

    huhuu.. ratu dah jdi cat of the week hihii.. cayalah.. thankss jarey… muahahaa skit kat pp Ratu tu…

    *fazil pun ader spesis same la yer… huhuu


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s