Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

IOI Mall – CFA 2nd International Cat Show 2009 April 23, 2009

cfa-2nd-internationalcatshow2009-ioimall

IOI Mall – CFA 2nd International Cat Show 2009
Tempat: IOI Mall, Bandar Putra Kulai, Johor
Tarikh: 30 – 31 Mei 2009
Masa : 10.00 pagi – 5.00 petang
Juri : Ms. Pam Delabar (AB), Ms. Carolyn Lyons (AB)
Yuran :
Pedigree – All Entries RM40 / RM80
Household Pet – All Entries RM25 / RM 50 (HHP Entry Limit – 25 cats)

Kepada sesapa yang bertandang atau singgah ataupun limpas di Johor hujung bulan Mei ni, datang2 lah ke IOI Mall jenguk cat show yang akan berlansung..😉

 

33 Responses to “IOI Mall – CFA 2nd International Cat Show 2009”

  1. Kasawari Says:

    aduhai.. saya yg dok Bandar Putra ni pun tak aware tentang event ni.. he he..

    terima kasih.. nak nak gi tengok ler.. sheiro tak leh masuk.. sebab kucing pemalu.. IOI mall ni 5 minit jer dari rumah kasawari.. jarey dtg ker.. ? leh ar singgah pekena RC ker.. he he

  2. menth Says:

    HEMMMM…apa la nasib mc aku nie….x dapat nak join show…x kn dari kl nk pergi kulai naik moto kot….mungkin x ada rezeki nie…..

  3. syuaib Says:

    hai jarey n mimiew, datang tak kat kulai nye catshow? datang lah, bleh bwk bertandang umah sya🙂

  4. Marzuki Says:

    boleh letak shoutbox x dalam blog ni? senang nak chat nanti.

  5. jareyj Says:

    Tima kasih Marzuki diatas cadangan anda..🙂

    sudah lama nak letak actually, nah! shoutbox dah letak kat belah tepi kanan blog.. ok semua readers da boleh chat.

  6. Marzuki Says:

    yeke? tak perasan kot. hekhek, kalau guna dari shoutmix.com lg better kot. suka sgt blog ni.

  7. nurul82 Says:

    hai jarey i hope u dtglah IOI nanti coz i duk dekat sana leh i bwk LALA ..Fyi LALA dah ngandung hehehe ntah anak sapa ntah harap2 hensem mcm papa dia atau lawa mcm mama dia(LALA) …nanti nak tanya ttg cara jaga baby hehe…see u soon k…

  8. zaini Says:

    buat makluman semua cat show di sarawak yg sepatutbyer diadakan pada 23-24 mei 2009 ditunda ke nov 2009 atas sebab mengenang jasa arwah puan sri laila taib sebagai penaung … sedekahkan fatihah buat arwah … tq so u all boleh la prepare lagi kucing utk masuk show itu …. any update info i will let u guys know

  9. jareyj Says:

    Waah pospone ke Zaini, kalau mcm tu ini suda kira peluang cerah Jarey mau join la cam ni, sebab Nov tu kira Jarey dah okeh da tu..
    Apapapun takziah buat keluarga arwah Puan Sri Laila, moga rohnya dicucuri rahmat.. amin.

  10. zaini Says:

    ermm kita semua terkeliru dengan pihak penganjur… rupenye ade pertandingan di jalankan area kuching 23-24 mei lepas cuma saiz yg kecil laa yg nov tu peringkat international la .. so jumpe nanti jarey moga selamat melahirkan baby n take extra good care cat u beri je pet shop jer jaga sementara waktu ….

  11. menth Says:

    siapa yang join cat show kali nie dekat the mall..pada 18&19 nie..huhuhu aku join show kali nie.firstime nie….mntak2 ada orng tunjuk ajar nanti…..baka untuk show spay maine coon.huuh x sabar rasanya…mari la ramai2..jumpa disana ok

  12. mie Says:

    hi menth,

    see u there!

  13. menth Says:

    ya mie…kamu pon join show ke….

  14. mie Says:

    Yup menth,

    show danny nanti

  15. menth Says:

    okkk kalau macam tue kita jumpa disana…buleh ambik ilmu skit sebanyak…

  16. mie Says:

    Due to some unforeseen circumstances the location of the show hall has been changed!

    Kindly take not that the new show location is as follows:

    4th Floor, THE MALL
    Putra Place
    100 Jalan Putra
    50350 Kuala Lumpur

  17. menth Says:

    macamana show…saya x perasan yang mana satu la..hahahah semua nampak bz..tapi fan la gakk…baru firstime show mc..hahaha nanti november ada rezeki join lagi..

  18. jareyj Says:

    Waahh best la kamurang mimie, menth dapat pegi cat show..
    So mcmana experience.. mesti best tukan!

  19. mimie Says:

    memang best la jarey bila dapat jumpa ramai member2, cuma mie pun tak perasan menth ni mana satu, even next door pun jadi macam next..next door.. haha..

    menth, kalau ada show lagi, inform k.

  20. menth Says:

    yaaaa..nanti saya bilang ya….november ni kalau ada rezeki saya akan join….

  21. jareyj Says:

    Laaa.. kamurang tdk pernah berjumpa ka time show tuh?

    November ada lagi yee.. hoyeahhh!! maybe klu tiada problems Jarey join kamurang ye!

  22. bongsu Says:

    mimie, i was there on 2nd day tau…i cari2 u tak jumpa..hahaha…i cari kucing u pun tak jumpa..nak call no pulak takde…hehe…

  23. menth Says:

    ye la jarey…x berjumpa pon…dgar kata november nie ada lagi show tapi x tahu la kat mana…atau confirm ke belum…bongsu pon ada kat show aritu ke..hahahhaaa..

  24. mimie Says:

    a’a jarey, nda pernah jumpa pun…

    ala bongsu, the whole day i was there, tunggu2 bongsu gak tapi tak timbul2 pun… takpe, next time insya-Allah ada lagi.

  25. bongsu Says:

    yeke mie? u dok tang mana…ahaha…puas i tawaf satu hall nak cari u…!hehehe…

  26. jareyj Says:

    Aduh.. mcmanala korang ni semua tak jumpa! hmm November ada catshow ye.. maybe Jarey nak join la. What about this time maybe kita semua pakai ‘Jarey Cat Lovers’ punya badge lah so senang kita cam jumpa kan..

  27. bongsu Says:

    hahaa…sy setuju!pasni kite pakai badge ok…jgn lupa no tepon skali…ni tidak, kemain lagi tawaf dgn smgtnya…tp tak jumpa! kikikiki….

  28. mohd asneh Says:

    jarey,
    buat la stiker kereta atau baju ka then siapa yg mau beli la….senang jumpa ……senang kenal ataupun pasang ja microchip heheheheh

  29. zaini Says:

    november nie kalau jadi laa 1 cat show kat kuching yg dulu postponed hehehe come here everyone ….

  30. ruixiquan_87 Says:

    klu ada cat show di sabah tlg inform saya leh x di ruixiquan_87@yahoo.com
    saya byk yg ketinggalan nih tolong jarey….plz…

  31. purlz Says:

    hi… i ade pg pertandingan kucing nih.. kt kulai..
    best sangat..
    tahun ni nk try bawak kucing saye pg show la..
    kalo ade show lagik kabar-kabar la kt saye..
    my email purlz@yahoo.com

    thanks…….

  32. R Says:

    KALAU KUCING AKU DIHANTAR MESTI MENAG MASALAHNYA SIAPA NAK HANTAR AKU.

  33. R Says:

    AKU PUNYA KUCING TAK HABIS2 MAKAN.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s