Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 13 Mei 4, 2009

catoftheweek13-chucky

Nama : Chucky
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 7 bulan++
Jantina : Betina
Makanan : Iam’s, RC Kitten
Tabiat : Sangat pemalu, bersembunyi dibawah kerusi/meja sekiranya ada tetamu datang.
Kegemaran : Suka melepak di kaki tuannya serta gemar bermain2 dengan tali, bola dan cahaya lampu suluh.

Sekali lagi tahniah buat Is (ahemm.. ahemm)! :)

email ke : jareyj80@gmail.com utuk kucing anda masuk ke Cat Of The Week dan pastikan gambar jelas dan terang, berserta butir2 kucing anda yang lengkap..

 

7 Responses to “Cat Of The Week – 13”

  1. pinky Says:

    hello semua

    saya ada jual kitten mix breed (british short hair + DLH ).2 bulan..suda vaksin pertama..kalau sesiapa berminat emel saya..ms.pinkycat@gmail.com

    location : kk

    (tumpang promote ye jarey..hehe)

  2. firdee Says:

    hai,
    jemput ke laman kucing ku…just klik link saya tu…jumpa di sana =)

  3. zaini Says:

    sesape org sabah cuba nengok iklan kat dlm http://www.mudah.com.my …ade yg nak jual persian flate face rm75 sahaja wow this is crazy man… alahai kalau la i kat sana dah tentu i beli punyer … jarey beli la utk i nanti i kasi duit n bawa balik ke kch ….

  4. jareyj Says:

    Ye ke zaini.. mana? I tak jumpa pun.. rasanya klu RM75 tu kira TERLAMPAU murah tu, maybe tu org salah letak kot.. RM750

  5. mohd asneh Says:

    heheheh,
    monica mau jual rm75….heheheh silap letak harga tu….jarey monica yang di beverly tu….mana ada petshop jual begitu murah hehehheehheh ataupun strategi pemasaran hehehehhe

  6. zaini Says:

    aaah what i saw it was 75 tapi entah dah tak nampak dah lagi iklan tu maybe dah deleted by tuan punyer …tu la pasal tekejut sesanggat murah sesangat …

  7. Inn Says:

    last week punye winner…?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s