Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Belai Si Comel Bersama Friskies – Episod 1 Mei 18, 2009

Kepada sesapa yg ketinggalan dari menonton rancangan Meow! Belai Si Comel Bersama Friskies setiap Sabtu di TV3 disebabkan oleh bekerja atau tidak mempunyai masa sesuai, disini Jarey kongsikan link YouTube utk kita sama2 menonton rancangan ulangan secara online, terima kasih buat user YouTube yg bergelar belaiSiComel kerana mengupload video2 tersebut untuk dikongsi bersama, yeayyyy!!🙂

Episod1 :

 

8 Responses to “Belai Si Comel Bersama Friskies – Episod 1”

  1. hahaha..me in part 1…5.22 :p
    hahhaa..kelakar..!! thanks!!!

  2. jareyj Says:

    Hahaha!!.. you ke yg pakai baju baby-t putih tu.. haha!! welcome to JareyCatLovers.🙂 lama2 femes la you.

  3. bongsu Says:

    jarey,tmpg tanya…camne u download videos from youtube ek? bole ajar tak? i buta IT…hehehehe…

  4. jareyj Says:

    bongsu,
    Senang jela, first you kena sign up account sgn http://YouTube.com pas tu buleh login and download je mana2 video you suka. I pun rabun IT sebenarnya, hubby Jareylah yg memandai2 actually, tapi actually benda senang je kalu kita dah tau..

  5. bongsu Says:

    thanx jarey…i dah godam2 sampai berjaya..tgu u menghilang…akhirnya pandai jgk godam youtube tu..hehehe…

  6. jareyj Says:

    Ha! ha! bongsu akhirnya berjaya jugak ko ye.. jgn mengondam lain suda. Heh! heh! sorry la menghilang jap je bukan lama..

  7. ded Says:

    ada kwn sy ckp.. sedara dia kena cancer otak sbb bela bnyk kucing..

    ada significant proof utk fact nie?

    plss jwb sesapa yg otai2 kucing.. thanks.. hehehe

  8. ded Says:

    takut jgk dgr org ckp mcm tu.. tp rs mcm tak betoi kot..

    neway.. kalau ada apa info tentag kucing yg boleh memudaratkan manusia.. boleh la share k..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s