Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Jarey is Back!! Julai 24, 2009

Filed under: Personal — jareyj @ 9:47 am
Tags: ,

Knock! knock!

Halllllloooooooooooo semua!!!! Jarey dah balik nih.. Salam to all!!

Wah! wah! meriah pula korang disini ni ye, mentang2 tuan tanah menghilangkan diri. Apapapun terima kasih banyak2 buat semua readers yang tetap setia berkunjung ke blog Jarey Cat Lovers yg tidak seberapa ni.. ucapan trimas juga disampaikan buat Doktor kucing kita Mohd Asneh kerana tidak putus2 berkongsi padangan dan nasihat2 yg berguna pada semua, tdk dilupakan tengkiu juga buat Menth, Bongsu, Mie, Tompinai, Zaini, Nurul82, dan kepada semua readers2 baru maupun yg lama.. Terima Kasih Semua!!

Okeh, sebenarnya Jarey bukanlah merajuk ke apa menghilang dalam sebulan dua ni, tapi Jarey sebenarnya busy dengan ‘permata hati’ baru.. (pada sapa2 yg suda tau tu mesti tersengih2 la dorg ni skrg), treng! teng! ten! tennn!!

nilah dia permata hati baru Jarey..

LikeMotherLikeDaughter_by_eshark

Eisya Nur Maliqa
Born 01 June 2009 at 05.05am

Okehla, sekarang Jarey banyak keja nak buat utk korang, mereply coments dan pertanyaan2 yg berlambak2 sementara Eisya tengah tido ni, kepada yg baru berkunjung ke blog Jarey Cat Lovers ni, diucapkan selamat datang buat mcm rumah sendiri.. heh! heh!

ok semua jaga.. Jarey is now back!!

 

16 Responses to “Jarey is Back!!”

  1. mimie Says:

    Congrats to you! kena jaga badan balik ni hehe..

  2. jareyj Says:

    Hi mimieeeee… rindu suda you all semua..🙂
    he! he! Thanks mimie..

  3. Kasawari Says:

    errmmm patut ler lama tak nampak.. huhu..

    Masya Allah.. comelnya baby.. nama pun sedap tu.. Meh sini Eisya.. Uncle nak timang2.. hu hu .. leh timang ker baby2 ni..

    Tahniah jarey..

  4. jareyj Says:

    Iya bah itu la pasal.. heh! heh! Kasawari dah jadi uncle!

    Thanks Kasawari!!

  5. bongsu Says:

    Hi Jarey…dlm diam2 dah jadi mama ye? Congrats to u! Comelnye putri kamu tu..hehe…
    kalo kasawari jadi uncle…sy jadi auntie…wuhuuu…!! Hi eisya…🙂

  6. menth Says:

    huuhuhu taniah….jareyy…patut meghilang bergitu lama…beri pehatian [yang secukupnya..hahaahaha

  7. jareyj Says:

    ha..ha..ha..terima kasih ye bongsu….sekrg ni pun ramai btl uncle n aunty eisya….wahh bgus tu…

    menth…betullah tu,…nak fokus sebenarnya….he..he..he..

  8. zaini Says:

    so now jarey pepandai la manage masa k… cabaran tu biasa jarey belai si kucing kan so now kena pandai la kucing pun ye anak lagi la keutamaan… tahniah buat u n ur famili…

  9. jareyj Says:

    Thanks Zaini..🙂
    So hadiah… bila nak kasi ni? he! he! gurau je..

  10. ramlan Says:

    Congrats on your baby girls…

  11. zaini Says:

    hadiah… aaa hadiah doa je laa moga jadi ibu yg baik n anak yg solehah n bijaksana bukan ape kang hantar hadiah jadi ape entah … almaklumlaa masuk flight kan hehehe jarey tau je laa bebudak tu main humban je fragile ke tak ke sama je …

  12. Nadia Says:

    hai… mcm kenal ni🙂 congrats ya

  13. farawahedah Says:

    syukurla……….ana pun tak takut nak bela kucing ada orang kata nanti tak boleh beranak..tu jery dah dapat baby dah….jadi tanggapan tu slah le kan

  14. wan Says:

    salam asneh,
    di kk siapa lagi ada pure breed persian ah? sy bcadang mau bg kahwin dgn black persian sy tu.. dapat jugak bloodline persian.. hehe,

  15. mohd asneh Says:

    wan,
    tidak ramai yg ada persian purebreed di sabah..kalu tdk silap En affandi 0198806655 ada purebreed,cuba runding dia la…

  16. wan Says:

    em, En affandi ni tinggal di mana ek?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s