Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 16 April 1, 2010

Nama: Yoshirin

Umur: 10 bulan
Jantina: Betina
Makanan: Ikan rebus, Whiskas dan Frieskies
Kegemaran: suka berlari2 satu rumah, menangkap kaki tuannya, tidur di celah lengan tuannya dan menguyah rambut tuannya.


Tahniah buat Collin dari Tmn. Desa Kuala Lumpur kerana menghantar gambar kucing kesayangan anda, kepada yang belum dan ingin mencuba untuk masuk ke dalam galeri Jarey’s Cat of The Week, email lah sekarang. Kepada yang sudah menghantar gambar tetapi belum keluar entrynya, harap kalian tunggu ye, dan terima kasih kerana setia menunggu.

Harap maaf buat kawan2 dan geng2 sekalian sebab Jarey sudah lama tidak jenguk blog, keja Jarey kat luar kadang2 membataskan masa untuk mengupdate blog, walaubagaimanapun, Jarey akan cuba bahagi-bahagikan masa untuk korang semua ye.. bertambah meriah pula kamurang disini ni, bagus2 teruskan berkongsi-kongsi ilmu dan pengalaman kamu mengenai kucing..🙂

Sampai jumpa lagi semua di lain entry..

 

2 Responses to “Cat Of The Week – 16”

  1. Collin Says:

    thanx jarey for choosing her as cat of the week!

  2. zulina Says:

    Saya ada kucing yang biasa-baisa aje. Sekarang teringin kucing yang bulu kembang tapi tak nak lah beli…mahal sangat. Ada sesiapa yang nak bagi percuma aje?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s