Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 18 Jun 8, 2010

Nama: Mr. Kinky
Baka: American Bengal’s
Umur: 9 Bulan
Jantina: Jantan
Makanan: Cat’s Eye
Kegemaran: Suka main kejar-kejar

Galeri Jarey’s Cat of The Week hari ni adalah kiriman dari seorang yg bergelar ‘Kasih Cinta’ bersama dengan seekor kucing jantan yang boleh dikatakan jarang kita jumpa di Malaysia dari baka American Bengal. Bulu lebih kurang sama dengan harimau bintang yg di Afrika tuh, jarey suka pattern bulu Mr. Kinky..

Tahniah buat ‘Kasih Cinta’!! kepada yg belum menghantar gambar kucing kesayangan mereka, apa lagi yg kamurang tunggu, cuba try test email Jarey, mana tau anda berjaya.. tapi ingat gambar perlulah TERANG, JELAS dan size sederhana besar, menghantar gambar yang bersaiz kecik, tidak jelas memungkinkan permohonan anda ditolak.. harap maaf ye, cuba hantar lagi proper one.

 

10 Responses to “Cat Of The Week – 18”

  1. rosislinda Says:

    salam ziarah.
    comelnya macam mahu join saja.hehhhe

  2. Dakjaat Says:

    ni kucing ke cheetah? hehehe!😀

  3. Dakjaat Says:

    jerry dah tak nak update ke?🙂

  4. mohd asneh Says:

    dia update la ni geng…mgkn dia bz…ada juga terjumpa dia di tempat kerja 11hb jun. sempat juga dia membantu saya buat shortcut hheheh TQVM..kerja shift mesti balik lewat…mgkn dia penat dah tu ada anak lg kan…

  5. johan Says:

    Breed American Bengal??? Wujud ker American Bengal? Setahu saya, Bengal sahaja. Ataupun kucing ni mix antara American Shorthair+Bengal???

  6. azrul Says:

    Cat’s Eye…mane nak cari makanan kucing ni…banyak tempat dah cari..sesiapa leh bg tau kat mane leh dapat ,kat area subang n sg.buluh atau shah alam…tq

  7. jie Says:

    cat saya pun makan cats eye..bulu cantik n memberangsangkan walaupun asalnya botak pada ekor.. buat masa ni saya ambil di johor. Cuba cari di bangi di kedai pakcu.. taip pakcu pet di internate coz dia pun ada blog..

  8. jie Says:

    saya pun ada gambar cat bengal + persian pernah menang show cat hari mesra Syarikat kami.. cam mana nak mskan ya..

  9. mmg lawar kaler dier….

    jenis ni mmg mahal kalau nak beli…

    koz ada 2 ekor jenis ni^^,

  10. FIRDAUS Says:

    Ni jenis Bengal Cat yang biasa saja lah jarey. Walaupun jenis American bengal tapi dari segi pattern corak, kira yang biasa saja tuh sebab cuma ada 1 tompok warna saja yang kelihatan.

    Bengal Cat yang paling mahal adalah jenis Golden bengal Tompok 2 warna (Spotted Rossette).

    Tapi, ok juga kucing ni sebab memang cantik.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s