Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 17 April 8, 2010

Nama : Tuah
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 5 bulan
Jantina : Betina
Makanan : Iams/Royal Canin/Blackwood
Tabiat : Suka lepak dalam bilik/bawah sinki, bermain dengan kertas, gigit/kejar kaki, pendiam (susah sgt dgr dia mengiau…..)

Galeri Jarey’s Cat of The Week kali ini pula adalah kiriman dari Azlina bersama dengan kucing DLH kesayangannya bernama si Tuah.. punyala comel bulu, jarey suka part bulu putih yang kat bawah leher tuah. baru berumur 5 bulan, mcm hero pula Tuah ni.

Tahniah buat Azlina!! kepada yg belum menghantar gambar kusing kesayangan mereka, apa lagi yg kamurang tunggu, cuba try test email Jarey, mana tau anda berjaya..

 

Cat Of The Week – 13 Mei 4, 2009

catoftheweek13-chucky

Nama : Chucky
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 7 bulan++
Jantina : Betina
Makanan : Iam’s, RC Kitten
Tabiat : Sangat pemalu, bersembunyi dibawah kerusi/meja sekiranya ada tetamu datang.
Kegemaran : Suka melepak di kaki tuannya serta gemar bermain2 dengan tali, bola dan cahaya lampu suluh.

Sekali lagi tahniah buat Is (ahemm.. ahemm)! :)

email ke : jareyj80@gmail.com utuk kucing anda masuk ke Cat Of The Week dan pastikan gambar jelas dan terang, berserta butir2 kucing anda yang lengkap..

 

Cat Of The Week – 12 April 18, 2009

13-catoftheweek-ratu

Nama : RATU
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 2 bulan++
Jantina : Betina
Makanan : Science Plan & Tuna (Premium)
Tabiat : Suke mengigit kaki sure yg selalu jadi mangsa owner dielah, suka menetap kat toilet, suke air-cond kalau tidur nak atas katil jer kalo tempat lain sure tidur sekejab, Kuat main sambil gedik2 gitu & sangat manja.

Tahniah buat are_u 3193! Seekor kitten yang comel berbulu hitam. Hmmm.. Ratu ni kecik-kecik suda pandai manja-manja gedik haa. Apa apapun Tahniah sekali lagi.. 🙂

Kepada semua pembaca2 yang masih belum menghantar gambar kucing kesayangan anda, bolehlah email ke jareyj80@gmail.com dan pastikan gambar anda jelas, terang, berserta butir2 kucing yang lengkap..

 

Cat Of The Week – 11 Mac 18, 2009

11-catoftheweek-polar

Nama : Polar
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 1 Tahun
Jantina : Jantan
Makanan : Royal Canin

Tabiat : Kuat main, ngorat kucing betina jiran sebelah (almaklumlah handsome!), gemar berkepit di kaki tuannya, sangat pintar serta penyayang.

Polar adalah nama panggilannya di bandar, kalau di kampung di gelar si Pol, sangat femes dikalangan kucing2 betina dikampung (cewahh!!)

Tahniah buat Is! :) (ahemm.. ahemm) Ini sudah macam kucing playboy nih ye, ramai peminat pulak tu, he! he! Apapaun syabas..

Kepada semua pembaca2 yang masih belum menghantar gambar kucing kesayangan anda, bolehlah terus email ke jareyj80@gmail.com dan pastikan gambar anda jelas, terang, berserta butir2 kucing yang lengkap..

 

Cat Of The Week – 09 Februari 11, 2009

09-catoftheweek-hunny

Nama : Honey
Baka : DLH
Jantina : Betina
Makanan : Frieskies
Tabiat : Menangkap cicak, bermain dengan bola serta tidur.

Tahniah buat tuan punya kucing, Azie Azizah! 🙂 haa kalau ada kucing baru jangan lupa email gambar lagi yek! Tapi pastikan gambar terang dan jelas okay!

 

Cat Of The Week – 08 Januari 29, 2009

08-catoftheweek-olen
Nama : OLEN
Umur : 2 tahun++
Jantina : Betina
Berat : 4kg
Makanan : Friskies dan Whiskas
Kegemaran : Bermain tali, melihat cicak dan menangkap serangga serta tidur.
Tabiat : Menjelir lidah hampir setiap masa, memilih tempat tidur yang selesa serta pelbagai aksi lucu ketika ia tidur!

Tahniah buat tuan punya kucing, N.H.M.S posh! 🙂

Anda bagaimana?? hantarlah gambar serta butir-butir kucing kesayangan anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

 

Cat Of The Week – 07 Januari 15, 2009

07-catoftheweek-johny-jacky-james-jason

Nama : JOHNY
Umur : 1 Bulan
Jantina : Jantan
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Gemar mengigit kaki orang dan suka mengejar orang

Nama : JACKY
Umur :1 Bulan
Jantina : JANTAN
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka kacau adik-adiknya serta sangat nakal & agresif

Nama : JAMES
Umur : 1 Bulan
Jantina : Jantan
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka mengigit kaki orang, gemar memanjat kerusi serta kuat makan

Nama : JASON
Umur : 1 Bulan
Jantina : JANTAN
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka tidur sebelah orang dan kaki

Cat of the week minggu ini bukan alang-alang lagi, ada empat ekor kesemuanya, comel-comel belaka semua.. eiiii geram!!

Tahniah buat tuan punya kucing, Nina Qistina Yazid ( QYSS)! 🙂

Anda bagaimana?? hantarlah gambar serta butir-butir kucing kesayangan anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!