Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 17 April 8, 2010

Nama : Tuah
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 5 bulan
Jantina : Betina
Makanan : Iams/Royal Canin/Blackwood
Tabiat : Suka lepak dalam bilik/bawah sinki, bermain dengan kertas, gigit/kejar kaki, pendiam (susah sgt dgr dia mengiau…..)

Galeri Jarey’s Cat of The Week kali ini pula adalah kiriman dari Azlina bersama dengan kucing DLH kesayangannya bernama si Tuah.. punyala comel bulu, jarey suka part bulu putih yang kat bawah leher tuah. baru berumur 5 bulan, mcm hero pula Tuah ni.

Tahniah buat Azlina!! kepada yg belum menghantar gambar kusing kesayangan mereka, apa lagi yg kamurang tunggu, cuba try test email Jarey, mana tau anda berjaya..

Advertisements
 

Cat Of The Week – 15 Oktober 27, 2009

JareyCatLovers_CatOfTheWeek_15_Pandora

Nama: Zaralicious (Zara)
Baka:  Purebred Persian
Umur: 11 Months old
Jantina: Betina
Makanan: Royal Canin RC Persian kibbles, Ayam Bakar, Frisian Can
Kegemaran: Suka menjilat hidung tuan dan membawa toys masuk ke dalam bakul serta tidur bersama-sama.

Salam semua.. Cat of the Week kita kali ini ialah seekor kucing yg berbulu lebat dari jenis baka Purebred Persian, sangat comel, warna bulu yang mengancam serta sihat tubuh badan. Ucapan tahniah buat tuan punya kucing, Johan Jaffniey.. dan selamat datang ke galeri JareyCatLovers’ Cat of The Week buat Zara.. 🙂

Kepada yg berminat untuk mencuba nasib untuk publish korang punya kucing kesayangan dlm galeri ‘Cat Of The Week’
email ke : jareyj80@gmail.com dan pastikan gambar jelas dan terang, berserta butir2 kucing anda yang lengkap..

 

Cat Of The Week – 08 Januari 29, 2009

08-catoftheweek-olen
Nama : OLEN
Umur : 2 tahun++
Jantina : Betina
Berat : 4kg
Makanan : Friskies dan Whiskas
Kegemaran : Bermain tali, melihat cicak dan menangkap serangga serta tidur.
Tabiat : Menjelir lidah hampir setiap masa, memilih tempat tidur yang selesa serta pelbagai aksi lucu ketika ia tidur!

Tahniah buat tuan punya kucing, N.H.M.S posh! 🙂

Anda bagaimana?? hantarlah gambar serta butir-butir kucing kesayangan anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

 

Cat Of The Week – 07 Januari 15, 2009

07-catoftheweek-johny-jacky-james-jason

Nama : JOHNY
Umur : 1 Bulan
Jantina : Jantan
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Gemar mengigit kaki orang dan suka mengejar orang

Nama : JACKY
Umur :1 Bulan
Jantina : JANTAN
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka kacau adik-adiknya serta sangat nakal & agresif

Nama : JAMES
Umur : 1 Bulan
Jantina : Jantan
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka mengigit kaki orang, gemar memanjat kerusi serta kuat makan

Nama : JASON
Umur : 1 Bulan
Jantina : JANTAN
Makanan : WHISKAS
Tabiat : Suka tidur sebelah orang dan kaki

Cat of the week minggu ini bukan alang-alang lagi, ada empat ekor kesemuanya, comel-comel belaka semua.. eiiii geram!!

Tahniah buat tuan punya kucing, Nina Qistina Yazid ( QYSS)! 🙂

Anda bagaimana?? hantarlah gambar serta butir-butir kucing kesayangan anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

 

Cat Of The Week – 06 Januari 6, 2009

06-catoftheweek-balqis

Nama : Balqis
Baka : DLH
Umur : 2 Tahun
Jantina : betina
Makanan : RC (Persian) and RC (Hair and Skin), sometimes friskies (wet food)
Kegemaran : Lepak atas sofa, mengekori tuan dalam rumah, suka naik atas perut tuannya sambil menonton TV serta gemar menjilat beg plastik bag

Cat of the week minggu ini.. BALQIS. Tahniah buat tuan punya kucing, Mizah Saif!! )

Bagaimana pula anda? sudahkah anda snap gambar kucing kesayangan anda untuk dipersembahkan ke dalam gallery Cat Of The Week? Sila hantarkan gambar serta butir-butir kucing anda ke jareyj80@gmail.com sekarang!!

Kepada anda yang sudah menghantar email gambar kucing korang tu, tunguuuuu giliran anda selepas ini..

dan pastikan gambar yang anda kirim adalah terang dan jelas yeee..