Jarey Cat Lovers

Jarey’s Cat On The Blog

Cat Of The Week – 17 April 8, 2010

Nama : Tuah
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 5 bulan
Jantina : Betina
Makanan : Iams/Royal Canin/Blackwood
Tabiat : Suka lepak dalam bilik/bawah sinki, bermain dengan kertas, gigit/kejar kaki, pendiam (susah sgt dgr dia mengiau…..)

Galeri Jarey’s Cat of The Week kali ini pula adalah kiriman dari Azlina bersama dengan kucing DLH kesayangannya bernama si Tuah.. punyala comel bulu, jarey suka part bulu putih yang kat bawah leher tuah. baru berumur 5 bulan, mcm hero pula Tuah ni.

Tahniah buat Azlina!! kepada yg belum menghantar gambar kusing kesayangan mereka, apa lagi yg kamurang tunggu, cuba try test email Jarey, mana tau anda berjaya..

 

Cat Of The Week – 14 Ogos 20, 2009

catoftheweek14-John

Nama : John
Baka : DLH (Domestic Long Hair)
Umur : 3 bulan
Jantina : Jantan
Makanan : AIMS
Tabiat : Gigit jari tangan dan kaki tuannya.. Sangat active.
Kegemaran : tunggu luar bilik tuannya…

Cat of the Week kali ini ialah seekor kitten yg kiut lagi aktif, ucapan tahniah buat Ramlan Amir :). Memang John sangat kiut dan tidak sangka umur 3 bulan pun sangat aktif ye! Syabas!!

Jangan lupa, kepada yg berminat untuk mencuba nasib untuk publish korang punya kucing kesayangan dlm galeri ‘Cat Of The Week’
email ke : jareyj80@gmail.com dan pastikan gambar jelas dan terang, berserta butir2 kucing anda yang lengkap..